We zijn op zoek naar een stagiaire

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een Stagiaire.

WO. master klinische psychologie of klinische neuropsychologie

Wie zijn wij

Wij zijn een enthousiast en multidisciplinair team, bestaande uit 14 hulpverleners met verschillende expertisegebieden (Klinisch psycholoog, arts/psychotherapeut, GZ-psychologen volwassenen, GZ-psycholoog jeugd, Orthopedagoog Generalist, basispsychologen, systeemtherapeut, vak therapeut).

In onze praktijk behandelen wij zowel jeugd als volwassen met uiteenlopende problematiek, in de BGGZ en SGGZ. De behandelingen bestaan onder andere uit CGT, EMDR, schematherapie, gezins-en relatiegesprekken en groepstrainingen. Wij vinden het in onze behandelingen belangrijk om niet alleen klachtgericht te werken, maar om ook achter de klacht te kijken en te onderzoeken wat de functie is van de klacht. Middels de behandelingen die wij bieden willen wij cliënten weer in hun kracht zetten, zodat zij zelf weer verder kunnen. Naast behandeling bieden wij ook diagnostiektrajecten aan.

Wij bieden een prettige werkplek in een gezellig en inspirerend team, waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan!

Contact

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd neem dan gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 070-5142414

Website: www.psychologenpraktijkago.nl

Leave a reply