Welkom bij Psychologenpraktijk AGO

AGO is een psychologen-, psychotherapiepraktijk met 14 medewerkers onder leiding van Madelon de Fouw.
AGO is gestart in 1999 op basis van ruime ervaring in jeugdzorg en GGZ met hulp aan jongeren en gezinnen.

Sindsdien is hun professionaliteit zodanig verbreed dat we kunnen spreken van een praktijk waar u voor praktisch alle psychische problematiek terecht kunt, voor alle leeftijden.

Sinds 2009 zijn zij gehuisvest op de Geestbrugweg te Rijswijk.
AGO omvat AGO-Kinderen en Jeugd en AGO-Volwassenen.

Meer informatie

Waar richten wij ons op?

Het  doel van de  zorg is dat mensen weer verder kunnen met hun leven. Herstel verwijst in deze visie niet naar genezing van de medisch gedefinieerde aandoening, maar naar het proces (en de uitkomst daarvan) van het vormgeven van het leven voorbij een psychische aandoening of klachten. Deze herstelbenadering geeft van het begin af aan richting aan de behandeling. En omdat herstel altijd plaatst vindt binnen de persoonlijke context en naasten daarin een steunende rol (kunnen) spelen, zijn zij vanaf het begin bij de zorg betrokken.

Lees verder

VWl0Z2FuZ3NwdW50ZW4=

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige GGZ’, dat wil zeggen generalistische basis-ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken.

Lees het Kwaliteitsstatuut van AGO

S3dhbGl0ZWl0c3N0YXR1dXQ=

Om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren, wordt in Nederland sinds 1999 samengewerkt om te komen tot betere richtlijnen in de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Hierbij zijn veel beroepsgroepen betrokken en vanzelfsprekend ook cliënten- en familieorganisaties. De richtlijnen zijn verwerkt in de zorgstandaarden en generieke modules, die door het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz gepubliceerd zijn in een databank.

Lees verder

Wm9yZ3BhZGVu

We hebben met alle verzekeringsmaatschappijen een contract voor zowel basis generalistische zorg als specialistische GGZ. Dat betekent dat de zorg wordt vergoed indien er sprake is van een vergoede diagnose. U dient rekening te houden met uw eigen risico, wat inhoudt dat de eerste zorg kosten die u in dit jaar maakt, voor uw eigen rekening zijn. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.

Lees verder

S29zdGVu

AGO wil een laagdrempelige professionele instelling zijn, waar volwassenen en kinderen terecht kunnen voor psychologische zorg.

Lees verder

VmlzaWUlMjBlbiUyMG1pc3NpZQ==

Maak kennis met ons team